Productiecapaciteit vergroten

“De uitbreiding van onze faciliteit is een belangrijke mijlpaal voor ODAS,” aldus Guy Vanhoutte, Algemeen Directeur van ODAS. “Deze uitbreiding zal ons in staat stellen om onze productiecapaciteit te vergroten en onze klanten nog beter van dienst te zijn. ODAS in de Pathoekeweg zal niet alleen bijdragen aan de groei van het bedrijf, maar ook aan het creëren van extra tewerkstelling. Het is een positieve stap vooruit voor zowel ODAS als voor onze (potentiële) medewerkers.”

Opening op 25 april imponeert de genodigden

Op 25 april werd de nieuwe ODAS-site door Luc Desmet, voorzitter van de Raad van Bestuur en burgemeester Dirk De fauw officieel geopend. Klanten, leveranciers, doorverwijzers, de architecten en aannemers woonden samen met het ODAS-team de feestelijke opening bij.

“De moderne faciliteiten en een strategische locatie zullen het nieuwe hoofdkantoor ODAS in staat stellen om haar dienstverlening aan zowel medewerkers als klanten verder te optimaliseren. Het nieuwe gebouw symboliseert een belangrijke mijlpaal voor ODAS in haar voortdurende streven naar groei en verbetering”, aldus voorzitter Luc Desmet.

“We zijn verheugd om ons nieuwe hoofdkantoor te kunnen openen en deze mijlpaal te vieren met al onze stakeholders,” vult Guy aan. “Het is een kans om onze waarden van durf, lef en het maken van een verschil te belichamen, en om te laten zien hoe we met ons nieuwe gebouw onze sociale missie verder kunnen versterken.”

Vorig artikel
24 november 2018
STAM en 4Werk willen arbeidszorg in West-Vlaanderen veilig stellen Meer lezen
Volgend artikel
21 maart 2024
InterWest verwerft de 3,5 hectare site van het meubelbedrijf Evan Furniture Meer lezen