Extra ruimte

Met deze overname opent voor InterWest een nieuwe horizon. De bedrijfsgebouwen van Evan Furniture bieden niet alleen extra ruimte voor groei, maar ook de mogelijkheid om onze dienstverlening verder te diversifiëren en de operationele processen te optimaliseren, aldus Johan Swinnen, algemeen directeur van InterWest.

Hart van de Westhoek

“InterWest stelt 500 personen tewerk, gespreid over drie vestigingen, waarvan twee in Veurne. De derde site bevindt zich in Diksmuide.  Wij zorgen voor dienstverlening op maat – in uiteenlopende opdrachten variërend van houtbewerking, assemblage- en montagewerken, verpakking van voedingswaren, aanplanting & groenonderhoud, schilder- en poetsdienst, inboedelservice tot werken op verplaatsing (inhouse).”

“InterWest zet maatwerk centraal, zowel in de begeleiding van medewerkers als in de diensten voor haar klanten. Door die persoonlijke, doelgerichte benadering ontwikkelen we hoogwaardige en effectieve oplossingen met een duurzame sociale impact. Samen creëren we meerwaarde, voor onze klanten en voor onze mensen.”, aldus nog Johan Swinnen.

De definitieve verhuis van de twee huidige Veurnse sites van InterWest naar de nieuwe site van Evan Furniture staat gepland voor begin 2025.

Vorig artikel
8 mei 2024
ODAS kondigt via officieel openingsevent nieuwe bedrijfsruimte aan in Pathoekeweg en benadrukt groeiplannen Meer lezen
Volgend artikel
11 maart 2024
Fair Fashion Day Meer lezen