4Werk - voeding: Poperings Hommel Bier
Sector

Voeding

De maatwerkbedrijven bieden extra capaciteit voor uw productieproces. Door een extra stuk productie over te nemen. Of via een enclave een team medewerkers in uw bedrijf tewerk te stellen.

Meer informatie
Sector

Verpakking

Ondersteuning in een variatie aan activiteiten. Van vullen van displays, over etiketteren, tot samenstellen van kits voor industriële producten. Zowel voor manuele verpakking als voor geautomatiseerde opdrachten klopt u bij onze maatwerkbedrijven aan.

Meer informatie
4Werk - Verpakking
4Werk - Textiel
Sector

Textiel

Onze textielafdelingen wassen, drogen, strijken, plooien en verpakken textiel voor verschillende doeleinden. Voor gebruikers van textiel zoals bijvoorbeeld ziekenhuizen of horeca maar ook voor groothandelaars of producenten.

Meer informatie
Sector

Bouw

Voor verschillende bouwfases bieden maatwerkbedrijven ondersteuning in bouwprojecten. Isolatiewerken, opkuisen van ruwbouwwerken, monumentenzorg en veel meer.

Meer informatie
4Werk - ondersteuning in de ouw
4Werk - Schoonmaken op locatie
Sector

Schoonmaak

Zowel bedrijven als openbare gebouwen rekenen op deze dienst. Het ervaren schoonmaakpersoneel poetst zowel burelen, fabriekshallen, als warenhuizen. Maar evengoed horecazaken, opslagplaatsen of cultuur- en congrescentra kunnen bij maatwerkbedrijven terecht.

Meer informatie
Sector

Recyclage

Ophalen van oude materialen, herstellen of hen een nieuwe bestemming geven: de recyclageactiviteiten zijn divers.

Meer informatie
4Werk - Kringwinkel3
4Werk - Schilderwerken op locatie
Sector

Schilderen & klussen

Bedrijven, openbare gebouwen, huisvestingsmaatschappijen. Dit is slechts een greep uit de sectoren die een beroep doen op de schilders van onze maatwerkbedrijven. Met vakmanschap schilderen, plamuren of knappen ze volledige binnenruimtes op met oog voor detail.

Meer informatie
Sector

Enclaves

Met enclaves stellen de maatwerkbedrijven een groep medewerkers tewerk op uw werkvloer. Samen met hun begeleider nemen ze een stuk in uw productieproces over. Zo creëert u meer capaciteit en houdt u uw activiteiten in huis.

Meer informatie
4Werk - medewerkers van maatwerkbedrijf aan het werk in de verpakking
4Werk - Metaalbewerking
Sector

Metaalbewerking

De werknemers bij onze maatwerkbedrijven nemen één of meerdere stappen in uw productieproces over of werken uw opdracht van A tot Z uit. Lassen, boren, plooien, ponsen? Slechts een greep uit de mogelijkheden.

Meer informatie
Sector

Montage

Enkele maatwerkbedrijven zijn gespecialiseerd in zowel manuele als geautomatiseerde assemblages. Samen werken ze het montageproces uit dat nadien in heldere instructies wordt gegoten. Zo garanderen zij u een hoog kwaliteitsniveau.

Meer informatie
4Werk - Montage
4Werk - Informatica
Sector

Informatica

Eenvoudige, tijdrovende taken geeft u zonder problemen uit aan maatwerkbedrijven. Samen de doelstellingen bespreken en instructies op maat uitwerken voor de medewerkers.

Meer informatie
Sector

Groenzorg

De groenmedewerkers verzorgen het onderhoud van steden en gemeenten. Maar evengoed industrieterreinen, parken en pleinen of private domeinen worden verzorgd door medewerkers van maatwerkbedrijven.

Meer informatie
4Werk - Groenzorg
4Werk - Westlandia13
Sector

Houtbewerking

Er is de mogelijkheid om opdrachten uit te voeren in het verlengde van uw productie. Korte series, langlopende series, manueel werk of machinaal. De medewerkers zijn stevig opgeleid en rekenen op een betrouwbaar machinepark.

Meer informatie
Sector

Drukwerk

Alles van drukwerk: het printen, bundelen, kopiëren of afwerken. De medewerkers gaan voor u aan de slag.

Meer informatie
4Werk - Drukwerk
4Werk - Farmaceutica
Sector

Farmaceutica

Een stukje productie of manueel werk uit handen geven? Via een enclave helpt een team medewerkers onder onze begeleiding mee op uw werkvloer. Of zij nemen een project over op hun werkvloer. Zo verruimt u uw capaciteit.

Meer informatie
Sector

Horeca

Als horecaondernemer zijn jouw gerechten of dranken je USP’s. Laat je in drukke tijden bijstaan door deze maatwerkbedrijven.

Meer informatie
4Werk - Horeca
4Werk - Elektromontage
Sector

Elektromontage

Gespecialiseerd in het bestukken van schakelkasten, maken van kabels, samenstellen van kabelbomen, inspectie van verlichting, testen en verpakken. Een nauwe samenwerking en heldere communicatie vormen de sterkte van kwaliteitsvolle projecten.

Meer informatie
Sector

Andere

Nog op zoek naar een andere sector? Misschien kunnen deze bedrijven u verder helpen.

Meer informatie
4Werk - Bouw