Intentieverklaring

De toekomstige uitdagingen voor de maatwerkbedrijven zijn niet min. Zowel op het vlak van digitalisering, technologische vernieuwing, HR-beleid als flexibiliteit naar klanten … De eisen die gesteld worden aan maatwerkbedrijven worden steeds groter. En terecht. ’t Veer en Sowepo zijn ervan overtuigd om deze uitdagingen samen aan te pakken. Het delen van expertise en know-how staat hierbij voorop. Een professionele setting naar klanten alsook een doelgerichte begeleiding op maat van onze doelgroepmedewerkers vormt hierbij het uitganspunt.

Een keuze voor elkaar

De intentieverklaring zet het pad uit. ‘Er is de vaste wil om te slagen in het proces’, klinkt het bij beide directeurs. ‘Een proces dat in alle openheid zal verlopen. Met respect voor elkaars gevoeligheden en eigenheden. Twee maatwerkbedrijven met elkaar verweven: da’s de challenge.’ Halfweg 2021 wordt Gunther de nieuwe overkoepelende algemeen directeur.

Technologie helpt een handje

Blijven pionieren in technologische vernieuwing en ‘human centered production’. Da’s alvast één gemeenschappelijk stokpaardje van Walter en Gunther. Binnen de West-Vlaamse koepelorganisatie 4Werk spelen zij hierin een voortrekkersrol.

Door onderling nauwer samen te werken vormen we een krachtigere hefboom om technologische vernieuwing verder en dieper uit te rollen.

Walter Bilcke Directeur Sowepo
Persbericht Factsheet
Vorig artikel
17 februari 2021
Mariasteen zet klanten ‘in the picture’ Meer lezen
Volgend artikel
16 februari 2021
Onderneem slim. Zoek het niet te ver. Meer lezen