Pathoekeweg, Brugge

Wie de laatste weken door de industriezone Pathoekeweg in Brugge reed, heeft het zeker gezien: Footstep is volop gestart met de bouw van een nieuw bedrijfsgebouw.

Door de groei van het bedrijf werd meer oppervlakte zowel dringend als noodzakelijk. Het nieuwe gebouw, met + 7.000 m² atelieroppervlakte, zal het mogelijk maken om de capaciteit én de efficiëntie te verhogen. De verhuis van de afdelingen Metaal en Inpak&Montage is voorzien eind 2023, waardoor er in Dreef Ter Panne meer ruimte vrijkomt voor de andere activiteiten Diensten, Voeding en Horeca.

Lokale verankering

“Deze uitbreiding is een belangrijke mijlpaal voor Footstep”, aldus Guy Vanhoutte, Algemeen Directeur van Footstep. “Het zal ons in staat stellen om onze productiecapaciteit te vergroten en onze klanten nog beter van dienst te zijn. Door de veel betere ligging in een groot industriegebied, wordt dit bovendien onze nieuwe hoofdzetel.

We zijn ervan overtuigd dat dit niet alleen zal bijdragen aan de groei van Footstep, maar ook aan het creëren van extra tewerkstelling. Onze medewerkers kijken er alvast naar uit om in het nieuwe gebouw aan de slag te gaan.”

Vorig artikel
11 april 2023
Fietsen voor het goede doel Meer lezen
Volgend artikel
24 maart 2022
Studiedag sociale economie Meer lezen